DSC_0084.JPG
Ook dit jaar weer 

Het leukste hockeykamp

DSC_0676.JPG

Elke dag hockey

Met echte toppers

De 20e editie komt eraan

Komende zomer wordt het weer een groot feest op de hockeyvelden van de Huizer hockeyclub!! Kan jij ook niet wachten op de zomervakantie? Ben jij gek op hockey? Of heb jij gewoon zin in een leuke en sportieve week? Geef je dan op voor het Huizer Hockeykamp, want het wordt een topeditie!

5 dagen een sportief en gezellig programma!

Het kamp is voor kinderen vanuit het hele land, met de leeftijd van 10 t/m 13 jaar. Beginnende en ervaren hockeyers zijn welkom. Uiteraard worden er voor keepers ook speciale trainingen geregeld. Dit jaar is het kamp van zondag 11 t/m donderdag 15 juli. Uit de voorgaande edities is gebleken dat de kinderen een week volop genieten en de vakantie goed beginnen!

Ervaren begeleiding
Onze staf bestaat uit ervaren hockeyers die het leuk vinden om jou een fantastische week te bezorgen. Overdag worden er speciale hockeyclinics gegeven en worden er diverse hockeyers uitgenodigd uit de hoofdklasse en internationals! Dit jaar zal SportWays tijdens de hockeytrainingen te ondersteunen om nog betere trainingen te kunnen verzorgen. 

 

Naast het hockeyen worden er ook nog andere activiteiten georganiseerd en is er af en toe een momentje voor jezelf om met je vrienden en vriendinnen te chillen. In de keuken zijn er ervaren mensen aanwezig om gezonde maaltijden en hapjes te verzorgen zodat jullie niets te kort komen tijdens het kamp.

 

Kosten
De kosten voor het kamp bedragen €375,-. Dat is voor een compleet verzorgd kamp van 5 dagen hockeytrainingen en leuke activiteiten, 4 overnachtingen, gezonde maaltijden, kampshirt en diverse verassingen.

 

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk door het inschrijfformulier in te vullen die je hier kan vinden. 

Contact
Voor eventuele vragen kan er contact opgenomen worden via huizerhockeykamp@gmail.com. Of vul het contactformulier in onderaan deze pagina. 

 
 

Thema

Ieder jaar staat het hockeykamp in het teken van een specifiek thema. 

Heb jij een leuk idee voor een thema? Laat het ons dan weten via instagram of door te mailen naar huizerhockeykamp@gmail.com

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

CONTACT

Bedankt voor uw bericht