Ook dit jaar weer 

Het leukste hockeykamp

0 DAGEN TOT EVENEMENT
Huizer Hockeykamp 2020
Jul 05, 2020, 12:00 PM
Huizer Hockey Club
De 20e editie van het Huizer Hockeykamp gaat deze zomer weer plaats vinden van zondag 5 juli t/m donderdag 9 juli 2020. Dit jubileum wordt beter dan ooit!
 

Update 5 juni 2020: 

Vanwege het coronavirus kan het Huizer Hockeykamp niet doorgaan zoals voorgaande jaren. Door de maatregelen mogen de kinderen niet blijven slapen op de club en moest er gezocht worden naar een alternatief. 

 

Gelukkig is er een alternatief gevonden voor het Huizer Hockeykamp van 2020: een SportWays hockeykamp! SportWays was vóór 2020 ook al een partner van het Huizer Hockeykamp en ze hebben aangeboden om een dagkamp te organiseren. Hierbij werken ze met gescheiden leeftijdscategorieën: de Kids (5 t/m 7 jaar), de YoungStars (7 t/m 9 jaar) en de Juniors (10 t/m 14 jaar). Elke categorie heeft een eigen hockeyprogramma. Bij de Juniors komt Roel Bovendeert zelfs langs om samen met de deelnemers te hockeyen! Het kamp kost €185,- voor drie hele dagen. Dat is inclusief SportWays t-shirt, gezonde snacks, limonade en lunch. Meer informatie over het kamp vind je op de website van SportWays.

Wil je jouw inschrijving verplaatsen naar het dagkamp en heb je al betaald?

Als je wilt dat wij jouw inschrijving verplaatsen naar het dagkamp van SportWays en je hebt al betaald, laat dan hier jouw gegevens achter. Wij schrijven je dan in voor het hockeykamp en storten het verschil in de prijs uiteraard terug op jouw rekening.

 

Wil je jouw inschrijving verplaatsen naar het dagkamp en heb je nog niet betaald?

Als je nog niet hebt betaald voor het Huizer Hockeykamp, dan kun je je via deze link inschrijven voor het SportWays Dagkamp.

 

Wil je jouw inschrijving annuleren?

Als je jouw inschrijving wilt annuleren en je hebt al betaald, dan storten wij het betaalde bedrag terug op jouw rekening. Mail ons zodra u de inschrijving wilt annuleren. 

Voor vragen kan worden gemaild naar huizerhockeykamp@gmail.com of contact op worden genomen met SportWays.

Hopelijk zien we jullie tijdens het hockeykamp! 

Vriendelijke groet, 

Stijn Mennink

Update 1 april 2020: 

Het corona virus zorgt voor veel onrust in Nederland en evenementen worden verplaatst of geannuleerd. Wij houden de ontwikkelingen rondom het corona virus in de gaten en zijn in nauw contact met de gemeente. Op dit moment vinden wij het belangrijk om duidelijkheid te geven over het Huizer Hockeykamp.

 

Uiterlijk eind mei zal een definitieve beslissing worden gemaakt of het hockeykamp doorgaat deze zomer of wordt geannuleerd. De inschrijvingen blijven open staan, dus aanmelden kan altijd. Wanneer eind mei wordt besloten om het Huizer Hockeykamp door te laten gaan hoeven de inschrijvingen pas definitief te worden betaald. Tot 1 juni is het dus mogelijk om in te schrijven en niet gelijk te betalen. Iedereen die zich voor 1 juni heeft ingeschreven ontvangt een mail met betalingsgegevens. 

Voor de inschrijvingen die al zijn betaald geldt: wanneer het Huizer Hockeykamp wordt geannuleerd ontvangt iedereen het inschrijfgeld terug. Dit zal begin juni op de rekening worden terug gestort vanaf waar de overboeking is gedaan. 

Wij hopen op jullie begrip en komen met een nieuwe update indien nodig. 

Voor nu snappen wij dat er vragen zullen zijn. Deze vragen kunnen worden gemaild naar huizerhockeykamp@gmail.com of door een whatsapp bericht te sturen naar 06-48559822. 

Namens de hele organisatie veel sterkte in deze tijd en laten we samen duimen dat het hockeykamp door kan gaan. 

Stay home and healthy!

Stijn Mennink

Corona update

De 20e editie komt eraan

Komende zomer wordt het weer een groot feest op de hockeyvelden van de Huizer hockeyclub!! Kan jij ook niet wachten op de zomervakantie? Ben jij gek op hockey? Of heb jij gewoon zin in een leuke en sportieve week? Geef je dan op voor het Huizer Hockeykamp, want het wordt een topeditie!

5 dagen een sportief en gezellig programma!

Het kamp is voor kinderen vanuit het hele land, met de leeftijd van 10 t/m 13 jaar. Beginnende en ervaren hockeyers zijn welkom. Uiteraard worden er voor keepers ook speciale trainingen geregeld. Dit jaar is het kamp van zondag 5 t/m donderdag 9 juli. Uit de voorgaande edities is gebleken dat de kinderen een week volop genieten en de vakantie goed beginnen!

Ervaren begeleiding
Onze staf bestaat uit ervaren hockeyers die het leuk vinden om jou een fantastische week te bezorgen. Overdag worden er speciale hockeyclinics gegeven en worden er diverse hockeyers uitgenodigd uit de hoofdklasse en internationals! Naast het hockeyen worden er ook nog andere activiteiten georganiseerd en is er af en toe een momentje voor jezelf om met je vrienden en vriendinnen te chillen. In de keuken zijn er ervaren mensen aanwezig om gezonde maaltijden en hapjes te verzorgen.

 

Kosten
De kosten voor het kamp bedragen €350,- Dat is voor een compleet verzorgd kamp van 5 dagen, 4 overnachtingen, gezonde maaltijden, kampsweater en diverse verassingen.

 

Inschrijven
Schrijf je dus gauw in via deze link: Inschrijfformulier

 

Contact
Voor eventuele vragen kan er contact opgenomen worden via huizerhockeykamp@gmail.com.
Of vul het contactformulier in onderaan deze pagina. 

 

Thema

Iedereen jaar staat het hockeykamp in het teken van een specifiek thema.

Heb jij een leuk idee voor een thema? Laat het ons dan weten via instagram of door te mailen huizerhockeykamp@gmail.com.

CONTACT

 

© 2020 by Huizer Hockeyclub |Nederland

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
DSC_0051